Generelt om kurs hos Hund på landet

Vilkår for kurs
Våre kurs har et minimum deltakerantall på fire, og et maksimum deltakerantall på åtte per instruktør. Dersom det er påmeldt færre enn fire ekvipasjer vil kurset bli utsatt til antallet påmeldte er over fire. Vi vurderer at dersom det er færre enn fire deltakere på kurs vil du ikke få nok utbytte av kurset, og vi velger derfor å utsette kursstart.

Vi har maksimum åtte deltakere per kurs hos oss. Dersom det er hjelpeinstruktør på kurset kan vi tillate maksimum ti deltakere per kurs. Vi har satt et makstall på antall deltakere for å sikre at som går på kurs hos oss får tilstrekkelig oppfølging i løpet av en kurskveld, og i løpet av et kurs hos Hund på Landet.

Kurs påmeldingen er økonomisk bindende.
Avmelding må gjøres senest 7 dager før kurs start.
Ved avmelding senere en dette, forbeholder vi oss retten til å fakturere full kursavgift. (unntak for sykdom)

Hvordan vi holder kurs
Vi er opptatt av at du skal få utbytte av kurs hos oss. Vi vil gjøre vårt beste for å legge opp kursene slik at alle som deltar på kurs hos Hund på landet får individuelt tilpasset opplæring, og vi vil tilstrebe å tilpasse øvelsene til den enkelte ekvipasje. Hver kurselev vies individuell tid i løpet av hver kurskveld. Fordi vi tilpasser kursene våre etter ekvipasjene som deltar vil kursinnhold kunne variere noe fra kurs til kurs.
Vår opplæring er basert på positive innlæringsmetoder.

Hva skjer på kursplassen?
Vår anbefaling er at hundene ikke skal hilse på hverandre på kursplassen. Vi ønsker at hundene skal forbinde plassen med positiv trening med  eier, og ikke med lek med andre hunder. Har man et ønske om at hunden skal hilse på de andre, kan man avtale dette på forhånd, og gjøre dette utenfor kursplassen.

Vi tar hyppige pauser i løpet av en kurskveld. Dette er viktig for at hundene skal få fullt læringsutbytte. I pausene kan vi snakke om teori, spørsmål og aktuelle tema.

Vi ønsker hele familien på kurs hos oss, da hele familien er en del av hundens liv og hverdag. Dette gjør det også ofte lettere å stå sammen om oppdragelse og trening av hunden. Dersom barn skal gå på kurs med hunden må barn under 16 år bli fulgt av en voksen under hele kurset.

For å demonstrere øvelser benytter vi våre egne hunder.

Værforbehold
Vi holder kursene våre ute, og som regel i all slags vær. Noen forhold kan likevel føre til utsettelse av en kurskveld, dette kan være ekstreme mengder nedbør med mye vind, samt at gradestokken synker til over 10 minusgrader.

Årsaken til dette er at hundene har som oss mennesker behov for at visse grunnleggende behov er tilfredsstilt for at de kan ta til seg læring. Kurskvelden vil vi ta igjen uken etter.

Rabattsystem *
Vi her et rabattsystem som gir deg fordeler ved å gå flere kurs hos oss.

10 % rabatt ved kurs nr. 2

15 % rabatt ved kurs nr. 3 og utover.

Du beholder din rett til rabatt uansett om du tar deg en pause fra kurs eller ønsker å gå kurs med en annen hund. Rabatten gjelder hele familien.

Gavekort:
Våre gavekort gjelder valpekurs, grunnkurs, videregående kurs og mestringskurs.
Kurs hvor man benytter gavekort telles med ifbm rabatt.

Kurssted
Vi holder teoridelen av våre kurs i Deltagruppen as’ lokaler i Myrveien 7 i Askim. Vi serverer kaffe, te og vann. Gode parkeringsmuligheter.

Kursplassen for den praktiske delen av kursene er på den store plassen foran Myrveien 5, foran Delta Gjenbruk. Vi har et stort område vi kan benytte oss av, med gode muligheter for parkering. Opplyst på kvelden.

til konkurranse

Vi holder hyppige og faste kurs.
Våre faste kurs finner du her:

2 tanker om “Generelt om kurs hos Hund på landet”

 1. Hey, jeg kunne tenkt meg å prøvd ett litt mer avansert kurs med min hund ved senere anledning ;), men lurte på om det greit om jeg hadde kommet uten hund for bare sett på deltakrene og lært litt??

  Mvh Remi Andre Svendsen

 2. Hei Remi.
  Hyggelig å høre at du vurderer kurs hos oss. Du må gjerne utdype litt hva du mener med avansert kurs.
  denne runden har vi kun valpekurs og grunnkurs. Fra neste kursrunde vil vi tilby mestringskurs og forhåpentligvis videregåendekurs.
  Du er selvfølgelig velkommen til å svinge innom oss en kurskveld for å se hvordan vi legger opp våre kurs. Sammensettningen og opplegget rundt mestringskurset varierer fra gang til gang etter ønsker og behov fra deltagerene.
  Så opplegg og deltagere kan være varierende fra runde til runde. Kursene basserer seg på treningsprinsipper med positiv belønning og sammarbeid mellom hund og fører.
  Dersom du ønsker å komme innom oss en kurskveld, er det bare å ta kontakt slik at vi kan bekrefte tid og sted for det kurset du er interesert i. ?

  Du får lettere tak i oss via vår facebookside: Hund på landet, på e-post post@hundpaalandet.com eller telefon 957 95 892 / 930 98 884

  Med vennlig hilsen
  Tor Einar
  Hund på landet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.